Nutriční hodnoty (Pohanka se směsí restované zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 097 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,73 g |
Tuky | 26,55 g |
– nasycené | 3,93 g |
– nenasycené | 22,59 g |
–– mononenasycené | 17,74 g |
–– polynenasycené | 4,84 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 32,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 195,79 g |
– cukry | 11,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek pohanky (250 ml) | Pohanka loupaná | 250 g |
3 růžičky 3 růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 kousek 1 kousek (10 cm) cukety | Cuketa čerstvá | |
1 kousek 1 kousek (10 cm) bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
0,5 0,5 červené papriky nebo kapie | Paprika červená čerstvá | 75 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hlávkový salát k podávání | Salát hlávkový čerstvý |