Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohanka se směsí restované zeleniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 097 kJ /
1 218 kcal
Bílkoviny32,73 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,73 g
Tuky26,55 g
– nasycené3,93 g
– nenasycené22,59 g
–– mononenasycené17,74 g
–– polynenasycené4,84 g
––– omega 30,17 g
Vláknina32,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy195,79 g
– cukry11,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek pohanky (250 ml) Pohanka loupaná 250 g
3 růžičky 3 růžičky brokolice Brokolice čerstvá
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 kousek 1 kousek (10 cm) cukety Cuketa čerstvá
1 kousek 1 kousek (10 cm) bílé části pórku Pórek čerstvý
0,5 0,5 červené papriky nebo kapie Paprika červená čerstvá 75 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
hlávkový salát k podávání Salát hlávkový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.