Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový krém se špaldou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 479 kJ /
1 071 kcal
Bílkoviny48,08 g
– z toho živočišné bílkoviny19,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,08 g
Tuky35,49 g
– nasycené8,68 g
– nenasycené25,27 g
–– mononenasycené16,91 g
–– polynenasycené8,36 g
––– omega 32,07 g
Vláknina43,70 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 716 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy119,04 g
– cukry38,72 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g pšenice špaldy Pšenice 100 g
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
200 200 smetany Smetana kravská sladká 12%
300 ml 300 ml zeleninového vývaru Vývar hovězí 300 ml
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.