Nutriční hodnoty (Celerový krém se špaldou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 479 kJ / 1 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,08 g |
Tuky | 35,49 g |
– nasycené | 8,68 g |
– nenasycené | 25,27 g |
–– mononenasycené | 16,91 g |
–– polynenasycené | 8,36 g |
––– omega 3 | 2,07 g |
Vláknina | 43,70 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 716 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 119,04 g |
– cukry | 38,72 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g pšenice špaldy | Pšenice | 100 g |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
200 200 smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
300 ml 300 ml zeleninového vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |