Nutriční hodnoty (Cibulová focaccia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 128 kJ / 2 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,86 g |
Tuky | 91,14 g |
– nasycené | 10,97 g |
– nenasycené | 76,60 g |
–– mononenasycené | 57,41 g |
–– polynenasycené | 19,19 g |
––– omega 3 | 3,26 g |
Vláknina | 30,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 387,10 g |
– cukry | 42,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
320 g 320 g vody | Voda | 320 ml |
50 g 50 g olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
500 g 500 g hladké mouky (nejlépe T650, má poměrně hodně lepku) | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
2 2 rovné lžičky soli (10 g) | Sůl mořská | |
1 1 rovná lžička cukru | Cukr bílý | |
6-7 g 6-7 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 6.5 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3-4 3-4 střední červené cibule | Cibule červená čerstvá | 241.5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
mletý pepř - podle chuti | Pepř černý mletý | |
hrubozrnná sůl | Sůl mořská |