Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulová focaccia)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 128 kJ /
2 660 kcal
Bílkoviny61,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,86 g
Tuky91,14 g
– nasycené10,97 g
– nenasycené76,60 g
–– mononenasycené57,41 g
–– polynenasycené19,19 g
––– omega 33,26 g
Vláknina30,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy387,10 g
– cukry42,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
320 g 320 g vody Voda 320 ml
50 g 50 g olivového oleje Olej olivový 50 ml
500 g 500 g hladké mouky (nejlépe T650, má poměrně hodně lepku) Mouka pšeničná hladká 500 g
2 2 rovné lžičky soli (10 g) Sůl mořská
1 1 rovná lžička cukru Cukr bílý
6-7 g 6-7 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 6.5 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
3-4 3-4 střední červené cibule Cibule červená čerstvá 241.5 g
olivový olej Olej olivový
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
mletý pepř - podle chuti Pepř černý mletý
hrubozrnná sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.