Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie20 217 kJ /
4 832 kcal
Bílkoviny119,35 g
– z toho živočišné bílkoviny38,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,30 g
Tuky169,78 g
– nasycené93,47 g
– nenasycené63,18 g
–– mononenasycené53,48 g
–– polynenasycené9,70 g
––– omega 30,61 g
Vláknina25,86 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 3,54 g
Sůl8,75 g
Sacharidy672,91 g
– cukry137,49 g
––– laktóza20,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
42 g 42 g kvasnic (1 kostka) Droždí pekařské lisované 42 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citrónová kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
rozinky Rozinky
mandle Mandle neloupané
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.