Nutriční hodnoty (Pečený cheesecake s malinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 15 983 kJ / 3 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,51 g |
Tuky | 220,07 g |
– nasycené | 88,81 g |
– nenasycené | 118,22 g |
–– mononenasycené | 79,32 g |
–– polynenasycené | 38,91 g |
––– omega 3 | 1,25 g |
Vláknina | 29,80 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 716 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 323,23 g |
– cukry | 143,53 g |
––– laktóza | 33,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 150 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
100 g 100 g povoleného másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | 45 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 1 vejce velikosti M | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 vejce velikosti M | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
cukr dle chuti (cca 3 lžíce) | Cukr bílý | |
1 kelímek 1 kelímek riccoty (200-300 g) | Ricotta | 250 g |
maliny čerstvé či mražené | Maliny čerstvé |