Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso po cikánsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 945 kJ /
1 421 kcal
Bílkoviny105,78 g
– z toho živočišné bílkoviny103,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,78 g
Tuky105,29 g
– nasycené46,23 g
– nenasycené52,65 g
–– mononenasycené45,22 g
–– polynenasycené7,43 g
––– omega 30,20 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 395 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,50 g
Sacharidy10,60 g
– cukry5,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
sádlo Sádlo vepřové
mletá paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
česnek (podle chuti) Česnek čerstvý
mletý kmín Kmín mletý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
vývar (podle potřeby) Vývar masový
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
1 plechovka 1 plechovka rajčat Rajče červené čerstvé
1 špetka 1 špetka chilli Chilli paprička sušená
2 lžíce 2 lžíce mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.