Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s restovanou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 193 kJ /
285 kcal
Bílkoviny10,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,68 g
Tuky0,93 g
– nasycené0,42 g
– nenasycené0,44 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,39 g
––– omega 30,01 g
Vláknina27,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy54,30 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti
sůl a pepř Pepř černý
hořčice Hořčice plnotučná
tymián Tymián sušený
anglická slanina Anglická slanina
olej + plátek plátek másla Máslo kravské
1/4 1/4 květáku Květák čerstvý
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 str. česneku Česnek čerstvý 140 g
olej + kousek kousek másla Máslo kravské
sůl a pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.