Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s restovanou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 193 kJ / 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,68 g |
Tuky | 0,93 g |
– nasycené | 0,42 g |
– nenasycené | 0,44 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,39 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 27,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 54,30 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
tymián | Tymián sušený | |
anglická slanina | Anglická slanina | |
olej + plátek plátek másla | Máslo kravské | |
1/4 1/4 květáku | Květák čerstvý | |
1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 str. česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
olej + kousek kousek másla | Máslo kravské | |
sůl a pepř | Pepř černý |