Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na Podravce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 633 kJ /
1 346 kcal
Bílkoviny0,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky149,20 g
– nasycené38,60 g
– nenasycené105,80 g
–– mononenasycené78,60 g
–– polynenasycené27,20 g
––– omega 38,38 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,48 g
– cukry0,48 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře asi 1400 g Kuře
Podravka /Kuchárek podle potřeby. Kořenící směs sypká
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.