Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rosolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 506 kJ /
1 316 kcal
Bílkoviny171,88 g
– z toho živočišné bílkoviny171,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky60,26 g
– nasycené15,61 g
– nenasycené36,63 g
–– mononenasycené23,20 g
–– polynenasycené13,43 g
––– omega 30,31 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 4,31 g
Sůl9,93 g
Sacharidy20,80 g
– cukry12,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg lyonského salámu (krájený) Polosuchý salám 200 g
1 1 malá plechovka hrášku Hrášek zelený sterilovaný
3 3 plné lžíce majonézy Majonéza
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4-5 4-5 kyselých okurek Okurka polní zavařená
2 lžíce 2 lžíce láku z okurek Nálev z okurek 30 ml
malý kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
lžička lžička hořčice Hořčice plnotučná
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
cukr (nebo sladidlo) Cukr bílý
1,3 1,3 l vody + 1 dl Voda
5 balení 5 balení práškové želatiny po 20 g Želatina vepřová 50 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
1 1 rovná lžíce soli Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce octa ( pak ochutnat, eventuálně přidat) Ocet lihový 45 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
3-4 3-4 vejce natvrdo Vejce slepičí 245 g
4 4 okurky kyselé na plátky Okurka salátová čerstvá
12 plátků 12 plátků šunky Šunka vepřová vařená 240 g
naložená kapie (pokud máte) Paprika červená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.