Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pečené dýně s červenou čočkou a kadeřávkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 152 kJ /
514 kcal
Bílkoviny29,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,82 g
Tuky2,07 g
– nasycené0,35 g
– nenasycené1,65 g
–– mononenasycené0,54 g
–– polynenasycené1,12 g
––– omega 30,25 g
Vláknina30,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy81,00 g
– cukry8,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší dýně hokaido nebo máslová Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku červené čočky Čočka červená neloupaná 125 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 3 velké listy kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
dýňová semínka Dýňová semínka
dýňový olej Olej dýňový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.