Nutriční hodnoty (Polévka z pečené dýně s červenou čočkou a kadeřávkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 152 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,82 g |
Tuky | 2,07 g |
– nasycené | 0,35 g |
– nenasycené | 1,65 g |
–– mononenasycené | 0,54 g |
–– polynenasycené | 1,12 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 30,11 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 81,00 g |
– cukry | 8,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší dýně hokaido nebo máslová | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku červené čočky | Čočka červená neloupaná | 125 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 3 velké listy kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
dýňová semínka | Dýňová semínka | |
dýňový olej | Olej dýňový |