Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo - houbový kotlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 762 kJ /
660 kcal
Bílkoviny26,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,47 g
Tuky3,41 g
– nasycené1,15 g
– nenasycené1,63 g
–– mononenasycené0,48 g
–– polynenasycené1,15 g
––– omega 30,03 g
Vláknina55,44 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 548 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy105,54 g
– cukry22,99 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 středně velkých brambor Brambor zimní 250 g
300 g 300 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 300 g
6 6 žampiónů Žampion čerstvý
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 cm silný plátek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1- 2 lžíce 1- 2 lžíce pohankové mouky Mouka pohanková 22.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
sladká paprika Paprika červená sušená
majoránka Majoránka sušená
libeček Libeček čerstvý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.