Nutriční hodnoty (Bramborovo - houbový kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 762 kJ / 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,47 g |
Tuky | 3,41 g |
– nasycené | 1,15 g |
– nenasycené | 1,63 g |
–– mononenasycené | 0,48 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 55,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 548 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 105,54 g |
– cukry | 22,99 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 středně velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
300 g 300 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
6 6 žampiónů | Žampion čerstvý | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 cm silný plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1- 2 lžíce 1- 2 lžíce pohankové mouky | Mouka pohanková | 22.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
majoránka | Majoránka sušená | |
libeček | Libeček čerstvý | |
olej | Olej řepkový |