Nutriční hodnoty (Zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 8 994 kJ / 2 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,30 g |
Tuky | 82,90 g |
– nasycené | 52,24 g |
– nenasycené | 24,08 g |
–– mononenasycené | 20,69 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 238,06 g |
– cukry | 34,21 g |
––– laktóza | 23,46 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g těstovin (kolínka, macaroni, vřetena aj.) | Těstoviny pšeničné | 250 g |
20 g 20 g přepuštěného másla (ghí) | Ghí | 20 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
150 ml 150 ml kuřecího vývaru (nebo zeleninového) | Vývar kuřecí | 150 ml |
150 g 150 g strouhaného čedaru | Čedar | 150 g |
250 g 250 g brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
30 g 30 g strouhaného parmezánu | Parmezán | 30 g |
10 g 10 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 10 g |
bylinky (tymián, rozmarýn) | Petržel nať čerstvá |