Nutriční hodnoty (Bezlepkový rebarborový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 11 557 kJ / 2 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,20 g |
Tuky | 151,07 g |
– nasycené | 96,94 g |
– nenasycené | 45,43 g |
–– mononenasycené | 38,52 g |
–– polynenasycené | 6,91 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 19,10 g |
Cholesterol | 815 mg |
Sodík | 382 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 271,32 g |
– cukry | 108,12 g |
––– laktóza | 11,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g bezlepkových ovesných vloček | Vločky ovesné | 100 g |
100 g 100 g rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 100 g |
50 g 50 g kokosové mouky | Mouka kokosová | 50 g |
4-5 lžic 4-5 lžic třtinového cukru | Cukr třtinový | 54 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
250 g 250 g tvarohu v kostce | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
trocha trocha vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | |
1 1 a 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
4-5 řapíků 4-5 řapíků rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
1 plechovka 1 plechovka jahodového kompotu (nebo cca 10 čerstvých jahod) | Jahody zavařené | |
1 lžíce 1 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |