Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový rebarborový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie11 557 kJ /
2 762 kcal
Bílkoviny69,78 g
– z toho živočišné bílkoviny46,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,20 g
Tuky151,07 g
– nasycené96,94 g
– nenasycené45,43 g
–– mononenasycené38,52 g
–– polynenasycené6,91 g
––– omega 30,53 g
Vláknina19,10 g
Cholesterol 815 mg
Sodík 382 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy271,32 g
– cukry108,12 g
––– laktóza11,27 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g bezlepkových ovesných vloček Vločky ovesné 100 g
100 g 100 g rýžové mouky Mouka rýžová hladká 100 g
50 g 50 g kokosové mouky Mouka kokosová 50 g
4-5 lžic 4-5 lžic třtinového cukru Cukr třtinový 54 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
250 g 250 g tvarohu v kostce Tvaroh polotučný 250 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
trocha trocha vanilkového extraktu Aroma vanilkové
1 1 a 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
4-5 řapíků 4-5 řapíků rebarbory Rebarbora čerstvá
1 plechovka 1 plechovka jahodového kompotu (nebo cca 10 čerstvých jahod) Jahody zavařené
1 lžíce 1 lžíce škrobu Bramborový škrob 15 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.