Nutriční hodnoty (Panenka s červeným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 855 kJ / 1 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,18 g |
Tuky | 45,97 g |
– nasycené | 8,54 g |
– nenasycené | 30,99 g |
–– mononenasycené | 15,04 g |
–– polynenasycené | 15,95 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,60 g |
Sacharidy | 35,30 g |
– cukry | 32,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
1 PL 1 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
italské bylinky | Provensálské koření | |
350 g 350 g kysaného zelí v sladkokyselém nálevu | Zelí bílé kvašené | 350 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jablko (použila jsem odrůdu Red Prince) | Jablko čerstvé | 150 g |
1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
sůl - dle chuti | Sůl mořská | |
1 PL 1 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |