Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panenka s červeným zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 855 kJ /
1 160 kcal
Bílkoviny143,98 g
– z toho živočišné bílkoviny136,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,18 g
Tuky45,97 g
– nasycené8,54 g
– nenasycené30,99 g
–– mononenasycené15,04 g
–– polynenasycené15,95 g
––– omega 30,16 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 3,09 g
Sůl7,60 g
Sacharidy35,30 g
– cukry32,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové panenky Vepřová panenka 600 g
1 PL 1 PL slunečnicového oleje Olej slunečnicový 11 ml
sůl Sůl mořská
italské bylinky Provensálské koření
350 g 350 g kysaného zelí v sladkokyselém nálevu Zelí bílé kvašené 350 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jablko (použila jsem odrůdu Red Prince) Jablko čerstvé 150 g
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
sůl - dle chuti Sůl mořská
1 PL 1 PL slunečnicového oleje Olej slunečnicový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.