Nutriční hodnoty (Červený salát s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 160 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,81 g |
Tuky | 36,80 g |
– nasycené | 5,21 g |
– nenasycené | 30,73 g |
–– mononenasycené | 18,91 g |
–– polynenasycené | 11,83 g |
––– omega 3 | 2,47 g |
Vláknina | 34,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 655 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 121,84 g |
– cukry | 47,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 200 g |
200 g 200 g brokolice | Brokolice čerstvá | 200 g |
150 g 150 g uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce sušených brusinek | Brusinky sušené | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
100 g 100 g staršího celozrnného chleba | Chléb pšeničný celozrnný | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce lněných semínek | Lněná semínka | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
sůl | Sůl mořská |