Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červený salát s brokolicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 160 kJ /
994 kcal
Bílkoviny26,81 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,81 g
Tuky36,80 g
– nasycené5,21 g
– nenasycené30,73 g
–– mononenasycené18,91 g
–– polynenasycené11,83 g
––– omega 32,47 g
Vláknina34,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 655 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy121,84 g
– cukry47,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g červeného zelí Zelí červené čerstvé 200 g
200 g 200 g brokolice Brokolice čerstvá 200 g
150 g 150 g uvařené červené řepy Červená řepa čerstvá 150 g
2 lžíce 2 lžíce sušených brusinek Brusinky sušené 30 g
3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 60 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
100 g 100 g staršího celozrnného chleba Chléb pšeničný celozrnný 100 g
1 lžíce 1 lžíce lněných semínek Lněná semínka 15 g
1 lžíce 1 lžíce slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.