Nutriční hodnoty (Variace na houbové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 780 kJ / 1 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 114,99 g |
– nasycené | 43,70 g |
– nenasycené | 69,23 g |
–– mononenasycené | 51,04 g |
–– polynenasycené | 18,19 g |
––– omega 3 | 1,74 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 22,70 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hlíva ústřičná | Hlíva ústřičná syrová | |
jidášovo ucho | Jidášovo ucho čerstvé | |
1 PL 1 PL rostlinného oleje | Olej řepkový | 20 ml |
1 1 kávovou lžičku kmínu | Kmín | |
2 2 kávové lžičky paprikové pasty | Pasta papriková | |
2 PL 2 PL kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 PL 1 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
1 PL 1 PL škrobu | Bramborový škrob | 15 g |
vodu | Voda |