Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Variace na houbové ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 780 kJ /
1 143 kcal
Bílkoviny4,10 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky114,99 g
– nasycené43,70 g
– nenasycené69,23 g
–– mononenasycené51,04 g
–– polynenasycené18,19 g
––– omega 31,74 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,88 g
Sůl4,70 g
Sacharidy22,70 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hlíva ústřičná Hlíva ústřičná syrová
jidášovo ucho Jidášovo ucho čerstvé
1 PL 1 PL rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml
1 1 kávovou lžičku kmínu Kmín
2 2 kávové lžičky paprikové pasty Pasta papriková
2 PL 2 PL kečupu Kečup sladký 30 ml
10 dkg 10 dkg anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 PL 1 PL slunečnicového oleje Olej slunečnicový 11 ml
1 PL 1 PL škrobu Bramborový škrob 15 g
vodu Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.