Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sumeček v bylinkové krustě a bramborovo-mrkvové pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 384 kJ /
1 287 kcal
Bílkoviny110,46 g
– z toho živočišné bílkoviny98,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,60 g
Tuky60,34 g
– nasycené23,11 g
– nenasycené33,61 g
–– mononenasycené18,82 g
–– polynenasycené14,79 g
––– omega 31,11 g
Vláknina7,75 g
Cholesterol 623 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,31 g
Sacharidy71,60 g
– cukry6,83 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g sumečka afrického Sumeček filet 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 g 100 g toustového chleba Toast pšeničný bílý 100 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
špetka špetka sušeného tymiánu Tymián sušený
špetka špetka sušeného česneku Česnek sušený
kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
1 1 malé vejce Vejce slepičí 70 g
mouka hladká na obalení Mouka pšeničná hladká
přepuštěné máslo na smažení Ghí
2 2 střední brambory Brambor zimní 100 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka drceného kmínu Kmín mletý
20-30 g 20-30 g másla Máslo kravské 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.