Nutriční hodnoty (Sumeček v bylinkové krustě a bramborovo-mrkvové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 384 kJ / 1 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
Tuky | 60,34 g |
– nasycené | 23,11 g |
– nenasycené | 33,61 g |
–– mononenasycené | 18,82 g |
–– polynenasycené | 14,79 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 7,75 g |
Cholesterol | 623 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 71,60 g |
– cukry | 6,83 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g sumečka afrického | Sumeček filet | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
100 g 100 g toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
špetka špetka sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
špetka špetka sušeného česneku | Česnek sušený | |
kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 malé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
mouka hladká na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
přepuštěné máslo na smažení | Ghí | |
2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
20-30 g 20-30 g másla | Máslo kravské | 25 g |