Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice v omáčce se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 563 kJ /
373 kcal
Bílkoviny11,07 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,27 g
Tuky12,55 g
– nasycené7,47 g
– nenasycené4,22 g
–– mononenasycené3,24 g
–– polynenasycené0,98 g
––– omega 30,12 g
Vláknina20,05 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy46,41 g
– cukry23,28 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malá slepice nebo 1/2 velké Slepice
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
8-10 kuliček 8-10 kuliček celého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
50 50 g slaniny + trochu oleje Špek
hrst hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce protlaku Protlak rajčatový 15 g
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
100 ml 100 ml smetany 31% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
vývar ze slepice Slepice
sůl Sůl mořská
pár kapek kapek z citronu Citrón čerstvý
cukr podle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.