Nutriční hodnoty (Jablková marmeláda s hruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 378 kJ / 4 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,42 g |
Tuky | 14,92 g |
– nasycené | 3,88 g |
– nenasycené | 7,58 g |
–– mononenasycené | 0,96 g |
–– polynenasycené | 6,63 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 140,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 091,67 g |
– cukry | 962,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg nakyslých jablek | Jablko čerstvé | 2500 g |
2,5 kg 2,5 kg sladkých hrušek | Hruška čerstvá | 2500 g |
500 g 500 g krystalového cukru (diabetici dají 400 g fruktozy) | Cukr bílý | 500 g |
0,5 l 0,5 l vinného octa | Ocet vinný bílý | 500 ml |