Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková marmeláda s hruškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 378 kJ /
4 871 kcal
Bílkoviny22,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,42 g
Tuky14,92 g
– nasycené3,88 g
– nenasycené7,58 g
–– mononenasycené0,96 g
–– polynenasycené6,63 g
––– omega 31,50 g
Vláknina140,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 166 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 091,67 g
– cukry962,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg nakyslých jablek Jablko čerstvé 2500 g
2,5 kg 2,5 kg sladkých hrušek Hruška čerstvá 2500 g
500 g 500 g krystalového cukru (diabetici dají 400 g fruktozy) Cukr bílý 500 g
0,5 l 0,5 l vinného octa Ocet vinný bílý 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.