Nutriční hodnoty (Hrušková povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 919 kJ / 2 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,25 g |
Tuky | 3,75 g |
– nasycené | 0,63 g |
– nenasycené | 2,25 g |
–– mononenasycené | 0,38 g |
–– polynenasycené | 1,88 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 45,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 675,00 g |
– cukry | 637,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg zralých hrušek | Hruška čerstvá | 1500 g |
500 g 500 g krystalového cukru (nebo želírovací cukr nebo 20 g želírovacího cukru pro diabetiky) | Cukr bílý | 500 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
konzervant proti plísním | E200 - Kyselina sorbová |