Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrušková povidla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 919 kJ /
2 849 kcal
Bílkoviny6,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,25 g
Tuky3,75 g
– nasycené0,63 g
– nenasycené2,25 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené1,88 g
––– omega 30,50 g
Vláknina45,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy675,00 g
– cukry637,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg zralých hrušek Hruška čerstvá 1500 g
500 g 500 g krystalového cukru (nebo želírovací cukr nebo 20 g želírovacího cukru pro diabetiky) Cukr bílý 500 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
konzervant proti plísním E200 - Kyselina sorbová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.