Nutriční hodnoty (Vepřové maso na paprikách a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 806 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 16,57 g |
– nasycené | 3,99 g |
– nenasycené | 8,40 g |
–– mononenasycené | 6,87 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 20,90 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
pórek | Pórek čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
mletá uzená paprika | Paprika uzená | |
kousek kousek špeku | Špek | |
vývar z vepřového masa | Vepřová kýta | |
lžíce lžíce protlaku | Protlak rajčatový | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |