Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na paprikách a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 806 kJ /
671 kcal
Bílkoviny108,28 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky16,57 g
– nasycené3,99 g
– nenasycené8,40 g
–– mononenasycené6,87 g
–– polynenasycené1,53 g
––– omega 30,07 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 266 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy20,90 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
pórek Pórek čerstvý
olej Olej řepkový
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
sůl a pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
mletá uzená paprika Paprika uzená
kousek kousek špeku Špek
vývar z vepřového masa Vepřová kýta
lžíce lžíce protlaku Protlak rajčatový
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.