Nutriční hodnoty (Pečené kuře na paprice, tarhoňa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 489 kJ / 1 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,89 g |
Tuky | 136,47 g |
– nasycené | 86,17 g |
– nenasycené | 48,46 g |
–– mononenasycené | 41,10 g |
–– polynenasycené | 7,36 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 22,67 g |
Cholesterol | 383 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,67 g |
– cukry | 36,00 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
30 g 30 g sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 30 g |
8 g 8 g uzené mleté papriky | Paprika uzená | 8 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
1,5 l 1,5 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1500 ml |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
tarhoňa (podle potřeby) | Těstoviny pšeničné | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |