Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené kuře na paprice, tarhoňa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 489 kJ /
1 551 kcal
Bílkoviny17,44 g
– z toho živočišné bílkoviny8,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,89 g
Tuky136,47 g
– nasycené86,17 g
– nenasycené48,46 g
–– mononenasycené41,10 g
–– polynenasycené7,36 g
––– omega 30,95 g
Vláknina22,67 g
Cholesterol 383 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy56,67 g
– cukry36,00 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
slunečnicový olej Olej slunečnicový
30 g 30 g sladké mleté papriky Paprika červená sušená 30 g
8 g 8 g uzené mleté papriky Paprika uzená 8 g
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
1,5 l 1,5 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1500 ml
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
tarhoňa (podle potřeby) Těstoviny pšeničné
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.