Nutriční hodnoty (Jahodový tvaroh)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 430 kJ / 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 11,95 g |
– nasycené | 7,03 g |
– nenasycené | 3,61 g |
–– mononenasycené | 3,06 g |
–– polynenasycené | 0,55 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 28,50 g |
– cukry | 27,00 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
100-200 g 100-200 g jahod | Jahody čerstvé | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce čekankového sirupu | Sirup citronový | 15 ml |