Nutriční hodnoty (Pivní závin s hruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 12 201 kJ / 2 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,20 g |
Tuky | 129,40 g |
– nasycené | 73,09 g |
– nenasycené | 51,22 g |
–– mononenasycené | 40,60 g |
–– polynenasycené | 10,62 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 15,78 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 356,60 g |
– cukry | 61,85 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
200 ml 200 ml 10° piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
hrušky (podle potřeby) | Hruška čerstvá | |
rozinky | Rozinky | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
krupicový cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
6 lžic 6 lžic strouhaného perníku | Perník strouhaný | 90 g |
1 1 vajíčko na potření | Vejce slepičí | 70 g |