Nutriční hodnoty (Banánové lívanečky s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 302 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,72 g |
Tuky | 20,38 g |
– nasycené | 5,30 g |
– nenasycené | 8,87 g |
–– mononenasycené | 5,92 g |
–– polynenasycené | 2,96 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 784 mg |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 220,10 g |
– cukry | 130,50 g |
––– laktóza | 3,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 zralé banány | Banán čerstvý | 360 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml kefíru (nebo podmáslí) | Kefír | 100 ml |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
1 1 zarovnaná lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 zarovnaná lžička skořice | Skořice ceylonská | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
tuk na smažení | Olej řepkový | |
rybízová marmeláda (na promazání) | Marmeláda z červeného rybízu | |
ovocný sirup (na polití) | Sirup citronový | |
šlehačka (na ozdobu) | Šlehačka 35% |