Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánové lívanečky s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 302 kJ /
1 267 kcal
Bílkoviny37,38 g
– z toho živočišné bílkoviny20,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,72 g
Tuky20,38 g
– nasycené5,30 g
– nenasycené8,87 g
–– mononenasycené5,92 g
–– polynenasycené2,96 g
––– omega 30,30 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 784 mg
Sůl2,48 g
Sacharidy220,10 g
– cukry130,50 g
––– laktóza3,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 zralé banány Banán čerstvý 360 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml kefíru (nebo podmáslí) Kefír 100 ml
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1 1 zarovnaná lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 zarovnaná lžička skořice Skořice ceylonská
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
tuk na smažení Olej řepkový
rybízová marmeláda (na promazání) Marmeláda z červeného rybízu
ovocný sirup (na polití) Sirup citronový
šlehačka (na ozdobu) Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.