Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené kedlubny s bramborovými šiškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 319 kJ /
3 900 kcal
Bílkoviny49,76 g
– z toho živočišné bílkoviny22,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,08 g
Tuky345,12 g
– nasycené166,00 g
– nenasycené172,04 g
–– mononenasycené146,93 g
–– polynenasycené25,12 g
––– omega 30,48 g
Vláknina41,00 g
Cholesterol 539 mg
Sodík 9,91 g
Sůl24,93 g
Sacharidy130,70 g
– cukry42,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kedlubny Kedluben čerstvý 720 g
máslo Máslo kravské
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g uvařených brambor (nejlépe uvařené den předem) Brambor zimní 500 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 150 hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá
sádlo na opečení Sádlo vepřové
400 g 400 g anglické slaniny Anglická slanina 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
zelená jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.