Nutriční hodnoty (Dušené kedlubny s bramborovými šiškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 319 kJ / 3 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,08 g |
Tuky | 345,12 g |
– nasycené | 166,00 g |
– nenasycené | 172,04 g |
–– mononenasycené | 146,93 g |
–– polynenasycené | 25,12 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 41,00 g |
Cholesterol | 539 mg |
Sodík | 9,91 g |
Sůl | 24,93 g |
Sacharidy | 130,70 g |
– cukry | 42,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kedlubny | Kedluben čerstvý | 720 g |
máslo | Máslo kravské | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g uvařených brambor (nejlépe uvařené den předem) | Brambor zimní | 500 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 150 hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
sádlo na opečení | Sádlo vepřové | |
400 g 400 g anglické slaniny | Anglická slanina | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
zelená jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |