Nutriční hodnoty (Ředkvičková pomazánka se šunkou a ementálem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 162 kJ / 1 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,64 g |
Tuky | 99,05 g |
– nasycené | 33,15 g |
– nenasycené | 55,46 g |
–– mononenasycené | 28,63 g |
–– polynenasycené | 26,83 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 9,12 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 2,38 g |
Sůl | 5,66 g |
Sacharidy | 13,48 g |
– cukry | 7,90 g |
––– laktóza | 1,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
80 g 80 g ementálu | Ementál | 80 g |
50 ml 50 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |