Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roláda z plecka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 216 kJ /
1 964 kcal
Bílkoviny227,90 g
– z toho živočišné bílkoviny225,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky109,57 g
– nasycené37,47 g
– nenasycené54,11 g
–– mononenasycené44,76 g
–– polynenasycené9,36 g
––– omega 30,33 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,47 g
Sodík 810 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy14,70 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
1 1 čabajka Klobása
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
petrželka Petržel nať čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.