Nutriční hodnoty (Vepřová roláda z plecka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 216 kJ / 1 964 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 225,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 109,57 g |
– nasycené | 37,47 g |
– nenasycené | 54,11 g |
–– mononenasycené | 44,76 g |
–– polynenasycené | 9,36 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 14,70 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
1 1 čabajka | Klobása | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |