Nutriční hodnoty (Ricottové vdolečky se šunkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 422 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 56,81 g |
– nasycené | 31,11 g |
– nenasycené | 21,08 g |
–– mononenasycené | 16,85 g |
–– polynenasycené | 4,23 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 5,22 g |
Sůl | 8,59 g |
Sacharidy | 17,45 g |
– cukry | 16,75 g |
––– laktóza | 14,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kelímku 1,5 kelímku kysané smetany (kelímek = 200 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | 375 ml |
3 kelímky 3 kelímky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1 1 ricotta | Ricotta | |
asi 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |