Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ricottové vdolečky se šunkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 422 kJ /
818 kcal
Bílkoviny59,18 g
– z toho živočišné bílkoviny59,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky56,81 g
– nasycené31,11 g
– nenasycené21,08 g
–– mononenasycené16,85 g
–– polynenasycené4,23 g
––– omega 30,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 5,22 g
Sůl8,59 g
Sacharidy17,45 g
– cukry16,75 g
––– laktóza14,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kelímku 1,5 kelímku kysané smetany (kelímek = 200 g) Smetana kravská zakysaná 12% 375 ml
3 kelímky 3 kelímky hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 1 ricotta Ricotta
asi 200 g 200 g šunky Šunka vepřová vařená 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.