Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský citronový koláč se sněhem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie17 391 kJ /
4 157 kcal
Bílkoviny84,43 g
– z toho živočišné bílkoviny53,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,27 g
Tuky176,99 g
– nasycené95,22 g
– nenasycené65,51 g
–– mononenasycené55,38 g
–– polynenasycené10,13 g
––– omega 31,10 g
Vláknina15,78 g
Cholesterol 1,78 g
Sodík 633 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy548,62 g
– cukry358,04 g
––– laktóza10,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
125 g 125 g másla změklého při pokojové teplotě Máslo kravské 125 g
70 g 70 g krupicového cukru Cukr bílý 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
5 ml 5 ml vody Voda 5 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 1 rovná lžíce Solamylu Bramborový škrob
160 g 160 g krupicového cukru Cukr bílý 160 g
2 2 citrony (šťáva ze 2 citronů a kůra z 1) Citrón čerstvý 180 g
špetka špetka soli Sůl mořská
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.