Nutriční hodnoty (Maďarská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 870 kJ / 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,64 g |
Tuky | 36,65 g |
– nasycené | 15,55 g |
– nenasycené | 18,83 g |
–– mononenasycené | 14,05 g |
–– polynenasycené | 4,78 g |
––– omega 3 | 1,14 g |
Vláknina | 23,34 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 116,20 g |
– cukry | 57,22 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
4 4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |