Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 870 kJ /
925 kcal
Bílkoviny23,24 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,64 g
Tuky36,65 g
– nasycené15,55 g
– nenasycené18,83 g
–– mononenasycené14,05 g
–– polynenasycené4,78 g
––– omega 31,14 g
Vláknina23,34 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy116,20 g
– cukry57,22 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
4 4 červené papriky Paprika červená čerstvá 600 g
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
majoránka Majoránka sušená
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
petrželka nebo pažitka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.