Nutriční hodnoty (Hovězí maso na pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 093 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 135,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 67,60 g |
– nasycené | 32,36 g |
– nenasycené | 33,78 g |
–– mononenasycené | 27,28 g |
–– polynenasycené | 6,50 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 14,60 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 dkg 60 dkg zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
6 dkg 6 dkg sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
1 1 cibule¨ | ||
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
vývar | Vývar hovězí | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |