Nutriční hodnoty (Údajně oblíbené snídaňové curry královny Viktorie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 180 kJ / 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,03 g |
Tuky | 11,79 g |
– nasycené | 2,81 g |
– nenasycené | 6,38 g |
–– mononenasycené | 4,98 g |
–– polynenasycené | 1,39 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 32,15 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové kýty ( v originále kuřecí maso) | Vepřová kýta | 300 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 rajčata, oloupaná | ||
1 1 velká červená paprika, očistěná | ||
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
mleté chilli dle odvahy | Chilli paprička sušená | |
1 KL 1 KL kari | Kari | 5 g |
1 KL 1 KL mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
1 KL 1 KL římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
1 KL 1 KL mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
1 1 malé jablko očištěné a nastrouhané | Jablko čerstvé | 150 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |