Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 389 kJ /
332 kcal
Bílkoviny9,33 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,53 g
Tuky12,57 g
– nasycené7,39 g
– nenasycené4,35 g
–– mononenasycené3,44 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,12 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy42,20 g
– cukry24,00 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové srdce Srdce vepřové
sůl Sůl mořská
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
asi 100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
lžička lžička kari Kari
lžička lžička uzené mleté papriky Paprika uzená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek špeku Špek
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.