Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 389 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,53 g |
Tuky | 12,57 g |
– nasycené | 7,39 g |
– nenasycené | 4,35 g |
–– mononenasycené | 3,44 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 42,20 g |
– cukry | 24,00 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
asi 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
lžička lžička kari | Kari | |
lžička lžička uzené mleté papriky | Paprika uzená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek špeku | Špek | |
kousek kousek másla | Máslo kravské |