Nutriční hodnoty (Vepřová játra na červeném víně s žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 368 kJ / 1 761 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,31 g |
Tuky | 102,65 g |
– nasycené | 46,18 g |
– nenasycené | 49,61 g |
–– mononenasycené | 40,09 g |
–– polynenasycené | 9,52 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 22,52 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 59,97 g |
– cukry | 16,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
5 5 jarních cibulek (zelená část) | Cibulka jarní čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
asi 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
malý protlak | Protlak rajčatový | |
worcester | Worcestrová omáčka | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sušený tymián | Tymián sušený | |
špetka špetka sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
půl lžičky lžičky kari | Kari | |
trošku trošku čili | ||
500 ml 500 ml silného masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |