Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na červeném víně s žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 368 kJ /
1 761 kcal
Bílkoviny117,14 g
– z toho živočišné bílkoviny103,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,31 g
Tuky102,65 g
– nasycené46,18 g
– nenasycené49,61 g
–– mononenasycené40,09 g
–– polynenasycené9,52 g
––– omega 30,37 g
Vláknina22,52 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 2,14 g
Sůl5,50 g
Sacharidy59,97 g
– cukry16,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
300 g 300 g žampionů Žampion čerstvý 300 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
5 5 jarních cibulek (zelená část) Cibulka jarní čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
asi 150 ml 150 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
malý protlak Protlak rajčatový
worcester Worcestrová omáčka
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sušený tymián Tymián sušený
špetka špetka sušeného rozmarýnu Rozmarýn sušený
půl lžičky lžičky kari Kari
trošku trošku čili
500 ml 500 ml silného masového vývaru Vývar masový 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.