Nutriční hodnoty (Třešňové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 191 kJ / 3 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,53 g |
Tuky | 234,24 g |
– nasycené | 21,63 g |
– nenasycené | 193,90 g |
–– mononenasycené | 137,80 g |
–– polynenasycené | 56,10 g |
––– omega 3 | 16,76 g |
Vláknina | 16,08 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 373,10 g |
– cukry | 224,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g |
160 g 160 g krupicového cukru | Cukr bílý | 160 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 1.25 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
500 g 500 g třešní | Třešně čerstvé | 500 g |