Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třešňové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 191 kJ /
3 870 kcal
Bílkoviny59,25 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,53 g
Tuky234,24 g
– nasycené21,63 g
– nenasycené193,90 g
–– mononenasycené137,80 g
–– polynenasycené56,10 g
––– omega 316,76 g
Vláknina16,08 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 422 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy373,10 g
– cukry224,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 celá vejce Vejce slepičí 280 g
160 g 160 g krupicového cukru Cukr bílý 160 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/4 lžičky 1/4 lžičky citronové kůry Citronová kúra čerstvá 1.25 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
500 g 500 g třešní Třešně čerstvé 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.