Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky z vepřových jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 013 kJ /
1 198 kcal
Bílkoviny134,28 g
– z toho živočišné bílkoviny133,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,80 g
Tuky59,66 g
– nasycené30,08 g
– nenasycené20,33 g
–– mononenasycené16,31 g
–– polynenasycené4,02 g
––– omega 30,29 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 1,23 g
Sůl3,31 g
Sacharidy30,50 g
– cukry9,30 g
––– laktóza7,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl a pepř Pepř černý
česnek podle chuti Česnek čerstvý
trošku trošku čili
4 lžíce 4 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
100 g 100 g nastrouhané goudy Gouda 45% t. v s. 100 g
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
olej na smažení Olej řepkový
kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
sůl a pepř Pepř černý
hrubozrnná hořčice Hořčice hrubozrnná
prolisovaný česnek Česnek čerstvý
šťáva z citronu Šťáva z citrónu
špetka špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.