Nutriční hodnoty (Panenka v houbové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 416 kJ / 1 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 140,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,96 g |
Tuky | 92,61 g |
– nasycené | 12,92 g |
– nenasycené | 71,01 g |
–– mononenasycené | 51,34 g |
–– polynenasycené | 19,66 g |
––– omega 3 | 5,55 g |
Vláknina | 11,26 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 23,80 g |
– cukry | 6,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
100 g 100 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 100 g |
1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 KL 1 KL sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
3 PL 3 PL rostlinného oleje | Olej řepkový | 60 ml |
600 ml 600 ml vývaru | Vývar hovězí | 600 ml |
sůl | Sůl mořská | |
drcený pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
1 PL 1 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |