Nutriční hodnoty (Lilek zapečený s rajčaty a sýrem feta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 124 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,57 g |
Tuky | 21,65 g |
– nasycené | 8,61 g |
– nenasycené | 12,77 g |
–– mononenasycené | 10,95 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 1,42 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 4,55 g |
– cukry | 1,12 g |
––– laktóza | 0,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší lilek | Lilek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 větší šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 plechovka 1 plechovka drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
30 ml 30 ml bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
4 listy 4 listy bazalky | Bazalka čerstvá | |
pár snítek snítek oregana | Oregano sušené | |
pár snítek snítek tymiánu | Tymián sušený | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 1.75 g |
50-60 g 50-60 g sýru feta | Sýr feta | 55 g |