Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkový cheesecake bez lepku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 673 kJ /
3 268 kcal
Bílkoviny31,66 g
– z toho živočišné bílkoviny15,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,86 g
Tuky237,60 g
– nasycené130,30 g
– nenasycené98,24 g
–– mononenasycené64,84 g
–– polynenasycené33,40 g
––– omega 34,95 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 610 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy246,01 g
– cukry180,14 g
––– laktóza4,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g másla Moravia (bezmléčný tuk Promiena, kokosový tuk) Máslo kravské 100 g
10 g 10 g slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 10 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
150 g 150 g bezlepkových piškotů Piškoty bezlepkové 150 g
500 g 500 g tvarohu v alobalu Moravia (rozmixovaný přírodní tofu nebo kokosový krém)
4 lžíce 4 lžíce medu Med nepasterovaný 144 g
100 g 100 g borůvek (mohou být i mražené nebo zavařené) Borůvky čerstvé 100 g
4 lžíce 4 lžíce smetany ke šlehání Moravia (33% tuku), v případě alergie smetana nemusí být Smetana kravská sladká 30% 100 ml
100 g 100 g másla Moravia (bezmléčný tuk Alsan) Máslo kravské 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.