Nutriční hodnoty (Restovaná vepřová játra s pepřovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 458 kJ / 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 13,50 g |
– nasycené | 2,10 g |
– nenasycené | 5,65 g |
–– mononenasycené | 3,50 g |
–– polynenasycené | 2,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 19,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
olej a kousek kousek másla | Máslo kravské | |
asi 250 250 ml silného masového vývaru (pokud nemáte, můžete použít 1 kelímek gelového + asi 200-250 ml vody a svařit) | Vývar masový | |
trochu trochu tučné smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
lžíce lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | |
drcený barevný pepř | Pepř barevný |