Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restovaná vepřová játra s pepřovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 458 kJ /
588 kcal
Bílkoviny97,00 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky13,50 g
– nasycené2,10 g
– nenasycené5,65 g
–– mononenasycené3,50 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 485 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy19,50 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
sůl a pepř Pepř černý
olej a kousek kousek másla Máslo kravské
asi 250 250 ml silného masového vývaru (pokud nemáte, můžete použít 1 kelímek gelového + asi 200-250 ml vody a svařit) Vývar masový
trochu trochu tučné smetany Smetana kravská sladká 12%
lžíce lžíce worcesteru Worcestrová omáčka
drcený barevný pepř Pepř barevný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.