Nutriční hodnoty (Vanilkový pudink s rebarborou a vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 798 kJ / 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,32 g |
Tuky | 15,24 g |
– nasycené | 10,16 g |
– nenasycené | 4,48 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 0,48 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 157,95 g |
– cukry | 89,95 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
6 řapíků 6 řapíků rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 42 g |
1 1 větší hrst ovesných vloček | Vločky ovesné |