Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené brambory na francouzský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 132 kJ /
1 705 kcal
Bílkoviny32,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,52 g
Tuky69,73 g
– nasycené9,49 g
– nenasycené59,93 g
–– mononenasycené50,46 g
–– polynenasycené9,47 g
––– omega 30,37 g
Vláknina24,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,80 g
Sacharidy225,03 g
– cukry25,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg maličkých nových brambor Brambor raný 1000 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 15 g
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 30 ml
petrželová nať na posypání Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.