Nutriční hodnoty (Pečené brambory na francouzský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 132 kJ / 1 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,52 g |
Tuky | 69,73 g |
– nasycené | 9,49 g |
– nenasycené | 59,93 g |
–– mononenasycené | 50,46 g |
–– polynenasycené | 9,47 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 24,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 225,03 g |
– cukry | 25,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg maličkých nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
petrželová nať na posypání | Petržel nať čerstvá |