Nutriční hodnoty (Zapečená quinoa s červenými fazolemi a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 451 kJ / 1 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,15 g |
Tuky | 14,44 g |
– nasycené | 1,94 g |
– nenasycené | 11,81 g |
–– mononenasycené | 4,10 g |
–– polynenasycené | 7,70 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 46,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 172,05 g |
– cukry | 21,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g quinoy | Quinoa | 250 g |
olej | Olej řepkový | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 konzerva červených fazolí (400 g) | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 konzerva 1 konzerva kukuřice (340 g) | Kukuřice sterilovaná | |
150 ml 150 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mleté chilli | Chilli paprička sušená | |
římský kmín | Římský kmín mletý | |
čerstvý koriandr nebo petrželka na ozdobu | Koriandr listy čerstvé |