Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená quinoa s červenými fazolemi a kukuřicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 451 kJ /
1 064 kcal
Bílkoviny41,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,15 g
Tuky14,44 g
– nasycené1,94 g
– nenasycené11,81 g
–– mononenasycené4,10 g
–– polynenasycené7,70 g
––– omega 30,93 g
Vláknina46,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy172,05 g
– cukry21,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g quinoy Quinoa 250 g
olej Olej řepkový
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 konzerva červených fazolí (400 g) Fazole červená ledvina sterilované
1 konzerva 1 konzerva kukuřice (340 g) Kukuřice sterilovaná
150 ml 150 ml rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 150 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mleté chilli Chilli paprička sušená
římský kmín Římský kmín mletý
čerstvý koriandr nebo petrželka na ozdobu Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.