Nutriční hodnoty (Česnekové krevety na víně s mrkví a rajčátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 365 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,04 g |
Tuky | 16,55 g |
– nasycené | 2,34 g |
– nenasycené | 14,06 g |
–– mononenasycené | 11,87 g |
–– polynenasycené | 2,19 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 17,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 23,28 g |
– cukry | 16,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 ks 20 ks krevet (10 ks na porci) | Krevety loupané | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
špetka špetka čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 plátky 2 plátky zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
12 12 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 360 g |
50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
plátek plátek studeného másla | Máslo kravské | |
zelená nať cibulky | Petržel nať čerstvá |