Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Česnekové krevety na víně s mrkví a rajčátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 365 kJ /
326 kcal
Bílkoviny5,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,04 g
Tuky16,55 g
– nasycené2,34 g
– nenasycené14,06 g
–– mononenasycené11,87 g
–– polynenasycené2,19 g
––– omega 30,02 g
Vláknina17,81 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy23,28 g
– cukry16,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 ks 20 ks krevet (10 ks na porci) Krevety loupané
sůl dle chuti Sůl mořská
špetka špetka čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý
1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje Olej olivový 16.5 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 plátky 2 plátky zázvoru Zázvor sušený
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
12 12 cherry rajčátek Rajčata cherry 360 g
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
plátek plátek studeného másla Máslo kravské
zelená nať cibulky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.