Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řízky z hřibů v parmezánovém těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 470 kJ /
590 kcal
Bílkoviny34,31 g
– z toho živočišné bílkoviny30,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,45 g
Tuky37,77 g
– nasycené15,46 g
– nenasycené12,18 g
–– mononenasycené10,16 g
–– polynenasycené2,02 g
––– omega 30,22 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 779 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy27,85 g
– cukry2,85 g
––– laktóza1,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 větších pevných hlaviček hříbků Hřib čerstvý
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
3 lžíce 3 lžíce strouhaného parmezánu Parmezán 45 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva (můžeme vynechat) Kypřící prášek 4 g
perlivá voda Voda sycená
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.