Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurky v hořčičné marinádě - salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 057 kJ /
731 kcal
Bílkoviny12,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,11 g
Tuky32,75 g
– nasycené2,57 g
– nenasycené28,56 g
–– mononenasycené19,96 g
–– polynenasycené8,60 g
––– omega 32,40 g
Vláknina21,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 468 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy91,15 g
– cukry67,77 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg okurek - nakládačky Okurka salátová čerstvá 1000 g
2 PL 2 PL práškového cukru Cukr bílý 50 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
2 PL 2 PL octa Ocet lihový 30 ml
sůl - cca 1 KL KL (podle chuti) Sůl mořská
cca 2 PL cca 2 PL hořčice - podle chuti kremžská, francouzská apod. Hořčice plnotučná 30 g
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 38.5 g
pepř podle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.