Nutriční hodnoty (Okurky v hořčičné marinádě - salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 057 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,11 g |
Tuky | 32,75 g |
– nasycené | 2,57 g |
– nenasycené | 28,56 g |
–– mononenasycené | 19,96 g |
–– polynenasycené | 8,60 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 21,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 468 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 91,15 g |
– cukry | 67,77 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg okurek - nakládačky | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |
2 PL 2 PL práškového cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 PL 2 PL octa | Ocet lihový | 30 ml |
sůl - cca 1 KL KL (podle chuti) | Sůl mořská | |
cca 2 PL cca 2 PL hořčice - podle chuti kremžská, francouzská apod. | Hořčice plnotučná | 30 g |
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 38.5 g |
pepř podle chuti | Pepř černý |