Nutriční hodnoty (Vepřové na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 647 kJ / 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,37 g |
Tuky | 1,48 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 1,12 g |
–– mononenasycené | 0,54 g |
–– polynenasycené | 0,59 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 22,20 g |
– cukry | 15,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové řízky | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce ústřičné omáčky | Ústřicová omáčka | |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
200 g 200 g zelené fazolky | Fazolky čerstvé | 200 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
trocha trocha hrášku | Hrášek zelený | |
trocha trocha kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
olej | Olej řepkový |