Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie647 kJ /
155 kcal
Bílkoviny6,37 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,37 g
Tuky1,48 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené1,12 g
–– mononenasycené0,54 g
–– polynenasycené0,59 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy22,20 g
– cukry15,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové řízky Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce ústřičné omáčky Ústřicová omáčka
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
200 g 200 g zelené fazolky Fazolky čerstvé 200 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
trocha trocha hrášku Hrášek zelený
trocha trocha kukuřice Kukuřice sterilovaná
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.