Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Punčové řezy trochu jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 365 kJ /
5 584 kcal
Bílkoviny156,59 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,59 g
Tuky245,64 g
– nasycené90,10 g
– nenasycené124,96 g
–– mononenasycené86,18 g
–– polynenasycené38,78 g
––– omega 30,88 g
Vláknina38,90 g
Cholesterol 2,45 g
Sodík 1,28 g
Sůl3,33 g
Sacharidy636,75 g
– cukry400,25 g
––– laktóza33,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec (300 g) Vejce slepičí 420 g
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
60 g 60 g mandlové mouky Mouka mandlová 60 g
6 g 6 g kypřicího prášku Kypřící prášek 6 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkové pasty Pasta vanilková
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
90 g 90 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 90 g
30 g 30 g mandlové mouky Mouka mandlová 30 g
3 g 3 g kypřicího prášku Kypřící prášek 3 g
0,5 lžíce 0,5 lžíce vanilkové pasty Pasta vanilková
růžové barvivo (nejlépe gelové) E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
200 g 200 g malin (čerstvé nebo mražené) Maliny čerstvé 200 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
50 ml 50 ml malinového sirupu Sirup malinový 50 ml
50 ml 50 ml rumu (nebo 50 ml vody a 1 lžička rumového aroma) Rum 50 ml
1 lžička 1 lžička punčového aroma Aroma citrónové
200 g 200 g malinové marmelády (nebo domácí rozvar)
300 g 300 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 300 g
120 ml 120 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 120 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.