Nutriční hodnoty (Punčové řezy trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 365 kJ / 5 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,59 g |
Tuky | 245,64 g |
– nasycené | 90,10 g |
– nenasycené | 124,96 g |
–– mononenasycené | 86,18 g |
–– polynenasycené | 38,78 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 38,90 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,33 g |
Sacharidy | 636,75 g |
– cukry | 400,25 g |
––– laktóza | 33,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec (300 g) | Vejce slepičí | 420 g |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
60 g 60 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 60 g |
6 g 6 g kypřicího prášku | Kypřící prášek | 6 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkové pasty | Pasta vanilková | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
90 g 90 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 90 g |
30 g 30 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 30 g |
3 g 3 g kypřicího prášku | Kypřící prášek | 3 g |
0,5 lžíce 0,5 lžíce vanilkové pasty | Pasta vanilková | |
růžové barvivo (nejlépe gelové) | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
200 g 200 g malin (čerstvé nebo mražené) | Maliny čerstvé | 200 g |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
50 ml 50 ml malinového sirupu | Sirup malinový | 50 ml |
50 ml 50 ml rumu (nebo 50 ml vody a 1 lžička rumového aroma) | Rum | 50 ml |
1 lžička 1 lžička punčového aroma | Aroma citrónové | |
200 g 200 g malinové marmelády (nebo domácí rozvar) | ||
300 g 300 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 300 g |
120 ml 120 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 120 ml |