Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková omáčka, zjemněná smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 559 kJ /
612 kcal
Bílkoviny31,88 g
– z toho živočišné bílkoviny19,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,08 g
Tuky21,07 g
– nasycené12,64 g
– nenasycené7,40 g
–– mononenasycené5,87 g
–– polynenasycené1,53 g
––– omega 30,17 g
Vláknina24,80 g
Cholesterol 66 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy62,40 g
– cukry46,70 g
––– laktóza28,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g zelených fazolových lusků Fazolky čerstvé 400 g
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
100 ml 100 ml 12% smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.