Nutriční hodnoty (Fazolková omáčka, zjemněná smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 559 kJ / 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,08 g |
Tuky | 21,07 g |
– nasycené | 12,64 g |
– nenasycené | 7,40 g |
–– mononenasycené | 5,87 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 24,80 g |
Cholesterol | 66 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 62,40 g |
– cukry | 46,70 g |
––– laktóza | 28,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 400 g |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
100 ml 100 ml 12% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |